Digital Oulu 2018

Digital Oulu 2018

Digitalisaatio koskettaa yhä useampaa yritystä ja organisaatiota. Tämän vuoksi onkin aika järjestää myös Oulussa korkean profiilin IT-Tapahtuma. Laavu Solutions Oy ja Verkkoasema Oy ovat lähteneet luomaan Pohjois-Suomen suurinta IT-tapahtumaa, jossa alueen toimijat pääsevät loistamaan osaamisellaan.

Tilaisuus avataan kahdella digitalisaatiota käsittelevällä keynote-puheenvuorolla. Keynote puhujina ovat Sani Leino (top 100 Social seller influencer) ja Olli Hyyppä (Tietohallintojohtaja).Tämän jälkeen tapahtuma jakautuu kahteen saliin, joista toinen keskittyy digimarkkinointiin ja toinen digitalisoitumisen mahdollisuuksiin IT-puolella, eli enemmän tekniikkaan. Molemmilla lavoilla nähdään päivän aikana viisi asiantuntijapuheenvuoroa eli kaiken kaikkiaan 10 puheenvuoroa. Päivä päättyy M-Filesin keynote-puheenvuoroon sekä avartavaan paneelikeskusteluun, jossa keynote-asiantuntijat hyppäävät lavalle keskustelemaan tarkemmin digitalisoitumisen mahdollisuuksista.

Tilaisuus järjestetään Oulussa 26.1.2018 ja kohderyhmänä ovat Pohjois-Suomen alueella toimivat Pk-yritykset. Tavoitteena on saattaa yhteen 200 alasta kiinnostunutta.

Liput ja lisätietoja tapahtumasta osoitteessa https://www.do2018.fi/