Laavu tähtää kasvuun ja rekrytoi!

Laavu tähtää kasvuun ja rekrytoi!

Kerroimme hiljattain M-Filesin kanssa solmitusta kumppanuussopimuksesta, joka vaikuttaa positiivisesti myös Laavun työntekijätarpeeseen. Sopimuksen myötä tarkoituksena on tuplata M-Filesille tekemämme työ ja etsimmekin uusia ja innokkaita osaajia työskentelemään joukkoomme.

KETÄ ETSIMME? 

Avoinna on paikkoja sekä junioritason koodareille, että kokeneemmillekin tekijöille. Emme tuijota arvosanoja, vaan pidämme oppimishalua tärkeämpänä kriteerinä työntekijöillemme. Työssä tarvitaan C#- ja JavaScript osaamista. M-Filesin ei tarvitse olla sinulle ennestään tuttu, sillä koulutamme jokaisen uuden työntekijämme sen käyttöön.

MITÄ TARJOAMME? 

Laavu on kymmenen henkeä työllistävä oululainen kasvava IT-talo. Tarjoamme rennon, mukavan ja joustavan työympäristön unohtamatta mahdollisuuksia kehittää ja haastaa itseään vaativissakin asiakasprojekteissa. Toteutamme asiakkaillemme teknisesti vaativia ratkaisuja, mutta emme jätä ketään työssään yksin!

Tarjolla on sekä vakituista työtä, että harjoittelupaikkoja. Viihtyisät toimitilamme löytyvät aivan Oulun ydinkeskustasta, ravintola Roosterin yläpuolelta! Työt aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian loppusyksyn aikana.

Kiinnostuitko ja koetko voivasi olla sopiva henkilö joukkoomme? Ota yhteyttä ja keskustellaan avoinna olevista paikoista lisää. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pekka Korpela.

Avoinna olevat paikat löytyvät myös TE-toimiston sivuilta.