Ensimmäinen asiakasprojektini

Ensimmäinen asiakasprojektini

Laavu on kasvattanut tiimiään kevään aikana usealla uudella osaajalla, kun Noora, Diego ja Topi ovat liittyneet mukaan osaavaan joukkoomme. Jokainen työntekijämme käy työn alkaessa läpi perehdytys- ja koulutusjakson, minkä jälkeen jokaista työntekijää aletaan jalkauttamaan oikeisiin asiakasprojekteihin. Noora on toimistomme nuorimpia osaajia, joka päättää piakkoin opintonsa Oulun Ammattikorkeakoulussa. Alla Nooran fiiliksiä työn aloituksesta Laavulla ja kokemuksia ensimmäisistä asiakasprojekteista:

“Pääsin tekemään töitä oikeiden asiakasprojektien parissa melko pian aloitettuani työt ja saatuani sisäisen koulutusjakson loppuun. Aloitin ensimmäisiä pienempiä hommia erinäisiin asiakasprojekteihin kolmannen työviikon paikkeilla ja siitä eteenpäin projektit ja työt niissä ovat kasvaneet hiljalleen. Tähän mennessä olen tehnyt hommia yhteensä 12 eri projektin parissa.

Ensimmäinen asiakasprojekti on jäänyt hyvin mieleeni, sillä minun piti ottaa siinä asiakkaalle käyttöön dokumenttien skannausohjelma, johon kukaan muu Laavulla ei ollut joutunut perehtymään aikaisemmin. Tarkoituksena oli tehdä ratkaisu, jolla asiakas voi skannata dokumentteja ja jotka ohjelma lukee tietystä kansiosta ohjaten ne automaattisesti M-Filesiin oikeilla metatiedoilla.

Ensimmäinen projekti kuvaakin hyvin sitä, mikä tässä työssä on parasta: uuden oppiminen ja ne hetket, jolloin huomaa tietävänsä tarkalleen, miten jokin asia saadaan tehtyä.”