Laavu Solutions ja M-Files jatkavat ja vahvistavat yhteistyötään

Laavu Solutions ja M-Files jatkavat ja vahvistavat yhteistyötään

Laavu Solutions on toiminut jo yli kaksi vuotta M-Files Oy:n jälleenmyyjänä ja toimituskumppanina. Yhteistyö on jatkuvasti kasvanut ja sen aikana Laavu Solutions on ollut mukana toteuttamassa yli 50 M-Files-käyttöönottoa eri toimialoilla Suomessa ja ulkomailla. Laavu Solutions ja M-Files tekevät yhteistyötä myös jatkuvien palveluiden ja asiakaskoulutusten toimittamisessa. Yhteistyön jatkumiselle ja edelleen kasvattamiselle on hyvät edellytykset. Tätä osaltaan tukee syyskuussa Oulussa allekirjoitettu uusi puitesopimus Laavu Solutionsin ja M-Files Oy:n välillä.

Laavu Solutions tähtää liiketoimintansa kaksinkertaistamiseen vuoden 2018 aikana. Laavu Solutionsin liiketoiminnan kasvu tarkoittaa luonnollisesti sitä, että Laavu Solutions tulee palkkaamaan lisää huippuosaajia vastaamaan uusiin haasteisiin.

Rekrytoinneista ja avoinna olevista paikoista lisätietoa nettisivuillamme lähiaikoina.

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja ‒ ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360-asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta siitä, mihin järjestelmään tai paikkaan tieto on tallennettu. Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä ja hyödynnettävissä.

M-Filesin missiona on muuttaa, miten maailma hallitsee tietoa.

Lisätietoa: www.m-files.fi