M-Files yhteistyöhön Laavu Solutionsin kanssa

M-Files yhteistyöhön Laavu Solutionsin kanssa

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Laavu syventää yhteistyötään ohjelmistoyhtiö M-Filesin kanssa. Tähän astinen kumppanuus on toiminut hyvin ja odotuksemme ovat toiveikkaat tiivistyvän yhteistyön suhteen. Lue asiasta tarkemmin oheisesta M-Filesin lehdistötiedotteesta!

“Ohjelmistoyhtiö M-Files Oy aloittaa yhteistyön oululaisen Laavu Solutions Oy:n kanssa. M-Filesin voimakkaan kasvun jatkuessa yhtiö tarvitsee toimituksiin lisää kapasiteettia, johon Laavu Solutions teknologiaosaamisellaan vastaa hyvin. M-Files ostaa Laavulta konsultointi- ja toimitusprojektipalveluita M-Files-ratkaisujen käyttöönottoihin liittyen.

Johtava tiedonhallinnan ohjelmistoyhtiö M-Files Oy jatkaa vahvaa kasvuaan: kuuden viimeisen vuoden aikana kasvu on ollut lähes 1 000 prosenttia. Vuonna 2015 M-Filesin kasvu oli yli kymmenkertaista verrattuna globaalin tiedonhallintamarkkinan kasvuun. Voimakkaan kotimaisen kysynnän lisäksi kasvun taustalla on tiedonhallintaratkaisujen maailmanlaajuinen kysyntä: M-Filesilla on asiakkaita yli 100 maassa. Suomessa M-Files on käytössä yli 1 000 organisaatiossa.

“Asiakaskuntamme on kasvanut räjähdysmäisesti parin viimeisen vuoden aikana. Yhä isommat organisaatiot valitsevat M-Filesin tiedonhallinnan ja liiketoiminnan ratkaisuksi. Tämä johtuu siitä, että lähestymistapamme tiedonhallintaan mahdollistaa asiakkaillemme muita ratkaisuja paremman ja älykkäämmän tavan hallita yritystietoja, dokumentteja ja prosesseja. M-Filesin käyttäjät löytävät oikean tiedon nopeasti liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti”, toteaa M-Files Oy:n myynnistä ja palveluista vastaava johtaja Jussi Salmi.

“M-Files poistaa kaoottisen ja lisääntyvän tiedonmäärän aiheuttamat ongelmat. Ainutlaatuisen metatietopohjaisen M-Files-teknologian ansiosta dokumentit, tiedostot ja muu jäsentämätön tieto voidaan integroida eri liiketoimintajärjestelmien, kuten CRM-, ERP- ja HR-järjestelmien, tuottaman tiedon kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun saamme olla mukana toteuttamassa näitä tiedonhallinnan ratkaisuja yrityksille ja organisaatioille”, kertoo Laavu Solutionsin toimitusjohtaja Pekka Korpela.

“Olemme tilanneet Laavu Solutionsilta jo aiemmin palveluita tiedonhallintaprojekteihin liittyen, ja yhteistyö Laavu Solutionsin kanssa on toiminut hienosti. Tältä pohjalta on hyvä lisätä yhteistyötämme”, kertoo konsultointiosaston johtaja Tommi Viitanen M-Files Oy:stä.

 

Tietoa julkaisijasta:

M-Files Oy

M-Files tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja tiedon- ja laadunhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa, prosessienhallintaa sekä integroimalla eri järjestelmien tuottaman tiedon yhteen. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta. Maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. M-Filesin tiedonhallintaratkaisu valittiin myös Vuoden 2015 tietotekniikkatuotteeksi.

Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä yli 1 000 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Gasum, Caverion, SAS, Kemira, Patria, Securitas ja Liikennevirasto.

Lisätietoja: www.m-files.fi.