Millaista on työskennellä Laavulla?

Loppukevät on ollut meillä Laavulla työntäyteistä aikaa ja tekemisen meininki jatkuu edelleen, kun aloitamme rekrytoimaan useita uusia henkilöitä osaksi tiimiämme. Etsimme joukkoomme uusia ICT- ratkaisukehittäjiä sekä Scrum Masteria. Voit lukea avoinna olevista paikoista lisää uutisistamme!

Tiimimme on kasvanut jo alkuvuoden aikana ja viimeisin vahvistuksemme on diplomityötään valmisteleva tuleva tietotekniikan diplomi-insinööri Mikko, joka on näiden muutamien kuukausien aikana sujahtanut hyvin osaksi porukkaamme. Annoimme Mikolle vapaan sanan kertoa kokemuksistaan Laavulla ja siitä, miten hän kokee työskentelyn keskuudessamme.

”Laavulla työskentely on miellyttävää, koska työpanokseni näkyy selkeästi yrityksen toiminnassa ja sillä on suuri merkitys. Tämän takia on helppo löytää motivaatiota työntekoon, koska oman kontribuution näkee niin hyvin. Tämä lisää sopivalla tavalla vastuuta työhön, koska huono työpanos näkyy negatiivisesti työn jäljessä.

Työympäristönä Laavu on hyvällä tavalla tiivis ja kannustaa tehokkaaseen työskentelyyn. Pienen firman etuna on byrokratian olemattomuus ja se, että työskentelytapa saa olla juuri se itselleen sopivin. Laavun tyypit ovat ottaneet minut hyvin mukaan tiimiin ja minulla onkin ollut sellainen porukkaan kuuluvuuden tunne alusta lähtien.

Annan Laavulle työnantajana kiitettävän arvosanan, koska se osaa olla yhtä aikaa joustava, mutta jämpti. Vastuun ollessa suuri, työnantajan kuuluukin huolehtia, että hommat tulee tehtyä kunnolla ja ajoissa. Joustavuus näkyy hyvin koodaustyössä, jossa työtehokkuus ei katso kellonaikaa. Jos päivällä koodaus ei suju, niin ei ole turhaan tarvinnut toimistolla tuijotella ruutua. Silloin on hyvä lähteä hieman vapaalle ja hoitaa työasiat myöhemmin.

Omat vahvuuteni ovat ongelmien ratkonnassa ja ohjelmistokehityksessä. Pystyn nopeasti ymmärtämään uudet ongelmat ja kehittämään niihin tehokkaat ratkaisut. Yliopisto-opinnot valmensivat minut hyvin erityyppisiin haasteisiin ja tämä myös näkyy työnteossa. Laavulla työskennellessä olen kohdannut paljon minulle entuudestaan tuntemattomia ongelmia, mutta olen kyennyt luomaan niihin sopivat ratkaisut nopeasti.

Koen, että tänä aikana jona olen työskennellyt Laavulla, omat ohjelmointitaitoni tietyillä kielillä ovat lähteneet kehittymään nopeasti. Vielä tärkeämpänä näen kuitenkin saadun tietotaidon ja kokemuksen eri asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Aiemmissa työpaikoissani ”rivikoodarina” en ollut mitenkään yhteydessä asiakkaisiin, mutta Laavulla olen ollut heidän kanssaan tekemisissä alusta lähtien. Tämä on vaikuttanut merkittävästi ratkaisunkehittämistaitoihini ja tiedän jo nyt paljon enemmän mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ohjelmistokehityksessä, kuin mitä tiesin ennen Laavulle tuloa.”

Jos sinulla löytyy meille sopivaa osaamista ja näkisit itsesi työskentelemässä Mikon kertoman mukaisessa ympäristössä, ota rohkeasti yhteyttä ja laita hakemuksesi tulemaan! Rekrytointimme on auki 30.6 asti ja alamme täyttämään paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.