Antell

Antell

Laavu on toteuttanut asiakkailleen lukuisia tiedonhallintaan liittyviä projekteja, joista viimeisimpien joukossa on Antellille tehty sopimustenhallintaa koskeva toteutus. Ohessa Antellin terveiset koskien yhteistyötä Laavun kanssa.

“Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Yrityksen perusarvo on aitous kaikessa toiminnassa. Antell haluaa tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työpaikka. Konsernin pääkonttori on Oulussa. Liikevaihto on 46,1 milj. euroa ja Antellin palveluksessa on noin 600 osaavaa ammattilaista.

Antell-konsernin eri liiketoimintojen sopimusten elinkaaren hallinta hoidetaan kokonaisuudessaan M-Files -järjestelmällä. M-Files -järjestelmä vastaa, että sopimukset ovat aina ajan tasalla. M-Filesin tarjoama automatiikka varmistaa, että sopimusten hyväksynnät, allekirjoitukset, arvot, suojausasetukset, umpeutumiset ja arkistointi ovat hallinnassa. Näin eliminoidaan virheet, hallitaan liiketoimintaan kohdistuvia riskejä sekä säästetään aikaa ja rahaa. Asiakkaille ja yhteystyökumppaneille tämä tarkoittaa parempaa palvelua, parempia tuotteita sekä parempaa yhteistyötä.

“M-Files-järjestelmän ansiosta löydämme hetkessä kaikki sopimuksiin liittyvät tiedot: allekirjoitetun lopullisen version, sopimukseen liittyvät sähköpostikeskustelut, vastuuhenkilöt, sopimusten arvot ja ehdot. Järjestelmä lähettää automaattisesti etukäteen tiedon vastuuhenkilöille, kun sopimus tulee uusia tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus halutaan irtisanoa. Sopimuksia koskevat käsittelyprosessit noudattavat yhteisesti sovittuja toimintatapoja. Automatisoidun ja ajan tasalla olevan sopimuskantamme avulla säästämme aikaa ja pystymme keskittymään oleelliseen, eli liiketoimintamme kehittämiseen”, toteaa Antellin talous- ja tukipalvelujohtaja Marika Heikkala.

M-Files -järjestelmän toimituksen on hoitanut oululainen Laavu Solutions, jolta M-Files ostaa konsultointi- ja toimitusprojektipalveluita M-Files -ratkaisujen käyttöönottoihin liittyen.

“Olemme todella tyytyväisiä sekä itse järjestelmään kuin myös sen toimitukseen. Yhteistyö Laavu Solutionsin kanssa sujui hienosti ja heidän asiantuntijansa tekivät käyttöönotosta ja toteutuksesta meille helpon”, jatkaa Heikkala.”