Tehosta yrityksesi tiedonhallintaa M-Files ja Microsoft Teams-Integraatiolla

Tehosta yrityksesi tiedonhallintaa M-Files ja Microsoft Teams-Integraatiolla

Hyviä uutisia Office 365:n käyttäjille! Älykkäitä tiedonhallintaratkaisuja kehittävä M-Files on julkaissut uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa yrityksen M-Files tiedonhallintaratkaisujen käytön myös Microsoft Teams -käyttöliittymässä! Ominaisuuden avulla Teams kanavissa saadaan käyttöön M-Filesin edistykselliset ominaisuudet, kuten dokumenttien versionhallinta, automaattiset käyttöoikeudet, työnkulut sekä sähköiset allekirjoitukset.

Käyttäjän ei tarvitse enää hyppiä useiden järjestelmien välillä, vaan kaikkien dokumenttien hallinta onnistuu Teams -käyttöliittymän kautta. Tämä lisää tietoturvaa ja tehokkuutta työskentelyyn!

Tietovarastojen näkymiä voidaan hallita yksilöllisten tarpeiden mukaan: esimerkiksi näyttämään vain tietylle käyttäjälle osoitetut tehtävät tai vaikkapa tiettyyn asiakkaaseen liittyvät dokumentit. Tietylle projektille voidaan myös asettaa oma kanavansa, josta on pääsy kyseisen projektin eri dokumentteihin. Tiedostoille M-Files työkalussa asetetut automaattiset käyttöoikeudet ovat voimassa myös Teams-ympäristössä, joka takaa tiedostojen turvallisen käytön ja jakamisen jatkossakin!

Laavun kokeneet asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä organisaationne kanssa sopivat M-Files tiedonhallintaratkaisut juuri teidän yrityksenne tarpeisiinne. Uusien tiedonhallintaratkaisujen käyttöönoton tueksi tarjoamme myös Teams- ja M-Files koulutuksia, jotka räätälöidään koulutustarpeittenne ja tiedonhallintaratkaisujenne mukaisesti.

Ota yhteyttä ja keskustellaan luotettavasta ja teidän liiketoimintaanne tukevasta palveluratkaisusta!